Rss Feed
  1. eRks? WhAt HaPpEn?

    Monday, May 3, 2010

    aktiviti sye pagi2 mmg menghadap intenet je semate2~ dan yg paling obvious sekali sye akan bukak:


    pastu disambung pule dgn:



    kirenye wajib gak r membukak due game ni kalo dah bukak facebook~ wahaaaaaaaaaaaa~ tp pagi ni something different from normal happened~





    kuang hajo btol facebook ni~ selame ni bese2 je tp tetibe je ari ni wat hal~ rase mcm nak tampor je~ aisy~ rasenye dah ramai dah kene mende ni [arep, tompel, odeng, dll]~ namun adekah ini propaganda zionis? hurmmmmmm~ mari kite same2 fikirkan~

    p/s : saje je nak suntik virus dlm laptop sye ini kan? ngeks btol bangse2 itu~

  2. 1 whispers: