Rss Feed
  1. Now I'm The Bad Guy? Nice. Very Nice.

    Wednesday, March 2, 2011

    sebermulanya hari ini, saya dan seluruh hati saya bersetuju dan menyokong satu penyataan bahawa:

    BLOG KITA HAK KITA.

    nak tulis apa apa pun boleh. 
    nak kutuk orang? BOLEH!
    nak letak gambar gambar pelik? BOLEH!
    nak mencarut sepuas hati? BOLEH!
    kenapa? kerana BLOG KITA HAK KITA.

    sekian sahaja pembentangan saya. terima kasih.


    [sile bace dgn nada ala-ala promoter sabun basuh baju. kuat dan bersemangat! 
    saye tak marah dan saye tak mengamuk. ini hanya satu usul untuk kegunaan SATU DUNIA dan mungkin boleh dimasukkan dlm Perlembagaan Negara. WOW!]

  2. 6 whispers:

    1. Ariff Ashman said...

      kene wat cause nih ; blog kita hak kita

    2. blog kita hak kita. yang baik dapat pahala yang buruk dapat dosa. dan jangan lupa menasihat itu kewajipan kita semua. ye dak? :)

    3. wahai student yarmouk: saye menulis post ini bukan kerana saye menyokong sepenuhnye statement blog kite hak kite tu tapi post ini sebenarnye utk menegur salah seorg rakan saye yg telah saye tegur tapi x dpt terime teguran itu.

      saye telah tulis satu post khas sblm ini utk menegur rakan saye itu tp post itu telah mencetuskan kemarahan beliau. saye menegur rakan saye itu agar tidak menulis perkare yg terlalu lagha dlm blog beliau.

      panjang benor citenye. susah nak tules. btw, sape ea student yarmouk ni? kite pernah berjumpe ke?

      apeapepown, mekaseh la kerana memberitahu saye perkara ini. sgt dihargai. =)

    4. betul lah tu ape ko cakap tu mola. ko tgur org. bukan senang kita nak tegur kawan sebenarnya. syukur lah dia ada ko nak tegur2. nak gunakna masa ko (yang byk lagi boleh buat benda lain) untuk nasihat kan kawan seagama.

      boleh mola tak kenal aku...isk3 sedih
      akulah....zekmok!!
      aku guna id group. mals nak buat acc.

    5. aku lupe ah zekmok. hakhak! sorry sorry. (n_n)