Rss Feed
  1. It Was Only Just A Dream

    Sunday, July 3, 2011

    Dalton's Academy Warblers

    WMHS New Directions

    korang tau tak ni apa? ini namanya SHOW CHOIR. 
    show choir adalah satu kumpulan yg menggabungkan nyanyian dan juga tarian. selalunya mereka2 ni menceritakan sesuatu berdasarkan kedua2 unsur tersebut. 
    mereka menyanyi selalunya didahului dgn solo atau duet dan diiringi dgn acafellas oleh ahli2 kumpulan yg lain. minimum 12 org satu kumpulan.

    DREAM #1 : WANNA BE A PART OF A SHOW CHOIR
    ___________________________________________________

    orchestra 2.1

    orchestra 2.2
    obviously, this is WIND ORCHESTRA. 
    definition : performing ensemble consisting of several members of the woodwind instrument family, brass instrument family, and percussion instrument family.
    selalunya lagu2 yang dipersembahkan sama ada lagu2 klasik atau lagu popular. ada jugak  yg bawak lagu2 yg paling latest. :D


    DREAM #2 : I WANNA BE A PART OF A WIND ORCHESTRA  

    ___________________________________________________


    saya konpem ade yg condemn bile saye tulis impian2 saya ni. 
    kata "takkan berlaku" ah
    kata "tak sesuai utk kau" ah
    kata "kau gedik" ah


    satu je pesanan : NOBODY CARES WHAT U SAY! LOOK AT ALL THE EFF I GIVE!
    translation : gi mampus sama lu org haters!
    so itu je utk post kali ni. ASSALAMUALAIKUM.






    pakar konspirasi,


    - i'll be my own saviour -

  2. 2 whispers:

    1. syashafie said...

      kalo ko jadik a part of them, tarik ak sekali eh ? :DD

    2. oliey lia said...

      waah! nk jd bdak orchestra ke?
      sgt best kalu jd =)=)