Rss Feed
  1. Dah Itu Realitinya

    Friday, September 2, 2011

    [waktu : lepas Maghrib...otw nak pulang lepas beraya 4 - 5 rumah kawan]


    emak Alyaa : laaaaaa. kenapa tak stay lama sikit? boleh makcik buatkan mkn mlm sekali.


    Alyaa : emak Rizal dah marah la mama. siap call2 dah tadi.


    ayah Alyaa :  ni mesti kes tidur bawah ketiak mak lagi ni.


    #sentap


    saya : saya ada akak tiga org akak atas saya pakcik, pastu saya anak last. saya kalau taknak mak saya bising2 balik lmbt, kena duduk universiti cepat2. tak pown pergi duduk umah akak saya kat KL sana. mak saya nak jugak saya ikut cara jagaan anak2 perempuan dia yg sebelumnya biarpun saya ni lelaki. nak rebel ke, nak argue mmg tak boleh la. 


    emak & ayah Alyaa : oooooooh. patutla.
    __________________________________________


    i can't rebel
    i can't argue
    i can't win


    bila la agaknya sumpahan ni nak berakhir? 
    mana hilangnya kebebasan?
    takkan ah sampai ke tua?


    goddemmit! #facepalm

  2. 2 whispers:

    1. AenNeyia said...

      terbaikkk. aku pn mcm ko kot. :D

    2. same je wehhh.
      aku pon smua dk bradik llaki.sume ikot style llaki.
      tp,aku je lain sket.
      semua x bole bt....
      ergh.