Rss Feed
  1. 10 Minggu

    Monday, August 27, 2012


    hello. maafkan aku kerana dah lama aku tak menulis kat blog ni. sibuk katanya. baru-baru ni, aku lebih banyak mengaktifkan diri dalam Twitter. kalau nak jumpa kat twitter, search saja @rizal_everdeen. mih mih mih.

    aku masih lagi dalam sesi bercuti. cuti semester dari 23 jun haritu sehingga 9 september akan datang. 11 minggu kot cuti. mati la kalau cuti ni online semata-mata. nak kerja part-time, tak boleh pasal kena teman emak yang masih lagi dalam tempoh mengambil kembali kekuatan setelah pemergian suami [ayah aku]. makanya, aku beli buku bebanyak lepas tu baca puas-puas sampai pengsan. haha.

    ayuh kita lihat apa yang aku berjaya baca sehingga sekarang ni!


    1) Freaks [Author : Kieran Larwood]

    2) Five People You Meet In Heaven [Author : Mitch Albom]


    3) For One More Day [Author : Mitch Albom]

    4) Partials [Author : Dan Wells]

    5) Raven Mysteries : Ghosts And Gadgets [Author : Marcus Sedgwick]

    6) Raven Mysteries : Lunatics And Luck [Author : Marcus Sedgwick]

    7) The Golden Compass/Northern Lights [Author : Philip Pullman]

    8) The Subtle Knife [Author : Philip Pullman]

    9) The Amber Spyglass [Author : Philip Pullman]

    10) Raven Mysteries : Vampires And Volts [Author : Marcus Sedgwick]

    11) Raven Mysteries : Magic And Mayhem [Author : Marcus Sedgwick]

    12) Have A Little Faith [Author : Mitch Albom]

    13) Room [Author : Emma Donoghue]

    14) Invasi [Author : Raja Faisal]

    15) Hilang [Author : Dayang Noor]

    16) Murtad [Author : Hasrul Rizwan]

    17) Dendam [Author : Affifudin Omar]

    18) Zombijaya [Author : Adib Zaini]

    19) Bisik [Author : Syaihan Syafiq]

    20) Licik [Author : Sham Hashim & Julie Ann]

    21) Kelabu [Author : Nadia Khan]

    21 buah kesemuanya. target sebenar adalah 22 buah tapi kita lihat dulu minggu depan masih ada masa untuk membaca sebuah lagi atau tidak. minggu depan dah nak masuk UPM balik dah oh! teruja sekejap. hiks.

    sekali lagi, minta maaf [kepada siapa aku pun tak tau pasal aku pun tak pasti ada orang baca ke tak blog aku ni] pasal dah jarang menulis diruangan blogger ini. kalau nak lihat keaktifan melampau tahap hyper, boleh la lawat di ruangan twitter [@rizal_everdeen] ye? hiks. 

  2. 4 whispers:

    1. berkongsi minat yg sama!leh pinjam!takziah atas pemergian ayah kamo.al-fatihah