Rss Feed
  1. YA ALLAH. SUMPAH SAYE RINDU FAMILY SAYE.

    Sunday, January 30, 2011

    Family
    saye dah mule tertanye tanye byk soklan time mkn beberape ari lepas. ni sume gare2 dah lame x pulang ke rumahku yg tercinta yg mana didlmnye ade keluargaku yg tercinta. antara soklannye adelah:

    • Eishal dah pandai ke jalan? last time jumpe dah boleh merangkak dan otw utk belajar duduk.
    • Erry dah reti wat sentences panjang ke? last time jumpe leh la sebut terms2 tertentu [dye pggl saye "udeeeeeeeeeeee!"] dan loghat2 NS yg wan ajar.                                      
    • Mizwar dah stop nangis2 ke? last time jumpe suke sgt tumbuk2 org pastu nanges2 pasal ibu x follow ape yg dye nak.
    • Muaz dah nak masuk darjah satu ke? last time jumpe dye prepare diri dye nak ke tadika dgn efisien skali tanpa sesape suruh.
    • Mirza dah start jadi abg yg responsible ke? last time jumpe dye sebok maen game Fesbuk and game PS2.
    rase mcm smlm je budak2 ni lahir. rase mcm smlm je mak kpd bdk2 ni mengandungkan budak2 ni. rase mcm smlm je sume ni berlaku. itu kes utk nephews ngan niece lah. mak abah dan akak2 pulak?

    • Mak sihat dah dr batuk2 and lenguh2 lutut dye? last time jumpe mak tgh give me advices on my studies dan pesanan2 laen yg SGT SGT meaningful to me.
    • Abah busy lagi ke ngan hari keputeraan Tuanku Mukhriz dan keje2 adat dye tu? last time jumpe abah lambai2 kat saye before KTM saye bergerak ke KL Sentral.
    • Kaklong dpt ke manage utk buat byk benda dlm satu masa dgn senang? last time jumpe dye tgh busy uruskan anak2 dye dan sempat lagi senyum kat saye.
    • Kaklin ngah busy ngan keje kat skolah dye tu ke? last time jumpe kami kutuk pasal........seseorg tu lah. mane leh bgtau.
    • Kakmuni dah recover ke dr beberape kesakitan yg dye alami? last time jumpe dye tgh recover dr satu insiden yg saye sgt2 x jangka.
    omg. omg. OMG. sumpah saye rindu gile2 kat family saye. BOTH of my family to be exact. saye nak balik rumah. saye nak spend time ngan family saye. saye nak tenung muke mak abah saye lame2. saye nak dgr ape je yg dyeorg ckp selame saye dok umah tu. 

    RINDU. T_T
    cepatla sampai hari rabu. rase mcm ari rabu tu limeblas taon je dr skrg. LAME GILE. 
    sob sob.

  2. 2 whispers: