Rss Feed
  1. You Know NOTHING About Me.

    Monday, January 10, 2011

    ini separuh, eh tak, suku drpd ape yg berlaku kpd saye at the moment. ye. dlm saye senyum2 pown ade byk makna tersirat. ape dye? anda faham situasi saye?

    TAK PAYAH MENIPU. u know nothing about me. don't act like u know me. anda mungkin kate yg anda mengalami masalah yg same. MINTAK MAAF sgt2: situasi kite berbeza. u may have THOUSANDS of mood swings or whatever, but u still cannot put urself in my shoes. u know nothing about me. IN ALL SERIOUSNESS, u know nothing about me.

    NOTHING.


    i miss my heart. i miss the old me. i miss the feelings that i once had back in my school years. i miss me feeling safe. i miss my life. HIDUP AKU DULL? HIDUP AKU TAK SAME MCM KORG? so what!? kau suke kecoh merate rate, kau suke sosial2, kau suke abeskan duet mak bapak kau, ade aku kesah? dulu aku jeles2 org dpt g keluar jalan tp skrg aku rase it's a waste of time. 

    jgn ingat kau je yg btol okey? kau x pernah betol pown kadang2. 

    baru td kakmuni call. that call [eventhough just a few minutes] memberi byk makna kpd aku. baru aku sedar yg FAMILY [in whatever case pown] lagi penting dr kawan2. eventhough  family byk membantah decisions yg aku wat but still dyeorg jugak aku utamakan. jgn compare hidop aku ngan korg. BOLEH TAK? family contribute lagi banyak [BANYAK GILE GILE] dari mane2 kawan pown.

    terase?
    offended?
    sakit ati?
    meh aku tanye balik:

    ape yg korang dah buat utk aku?
    eh silap.
    korang pernah ke sedar dgn kewujudan aku?
    pernah ke aku TAK TEGOR KORANG?
    PERNAH TAK?
    korang yg tak tegor aku ade la.


    nak balik rumah. tamau dok sini lame2. saket ati. saket jiwe. asek2 kene paksa. korang laen aku laen. jgn maen2 compare la weh! ANNOYING. jgn maen tipu2 la weh! SAKET ATI JE TGK. tu yg hati aku jd semakin heartless by the day tu. perangai mcm hape tah. aku diam je. DIAM JE. kang aku cakap sket, korg cakap lagi byk. as if korg tau everything. kang ade lak yg TOUCHING2 ngan aku. cube kire balek: BRAPE KALI AKU TOUCHING NGAN KORANG EVENTHOUGH AKU KENE PERLI2 SEGALE BAGAI?

    hipokrit sggh.



    saye nak balik rumah. saye nak dok rumah lame2. saye nak ingat balik memori2 kat rumah eventhough buruk ke baek ke. saye nak rase safe. saye nak ade yg [AT LEAST] sedar that i'm a part of the world. 

    saye rindu mak.
    saye rindu abah.
    saye rindu akak akak saye.
    saye rindu anak buah saye.

    p/s: post kali ini bkn MENAGIH SIMPATI atau MENARIK ATTENTION. diulangi BUKAN. sesape yg terase boleh la terase sepuas puas hati. aku tamau cite pape lagi dah aku publish post ni.


  2. 3 whispers:

    1. nona said...

      semoga anda terus kuat menjalani hidup yang akan datang :)

    2. ekin_92 said...

      rizal...tabah k? =)

      good luck

    3. semua org berbeza2.
      xde sape layak paksa kau apa apa.
      :)

      heartless. :) lagu kriss ellen lol.
      sorry, comment aku xmembawa makna. :P