Rss Feed
  1. Hafizzainal's Contest - Senyuman Mahal

    Saturday, April 30, 2011



    link blog ade kat tepi gmbr ni. tayah ngengade nak aku tulis link sampai dueploh kali.


    contest. ye, post kali ni mengenai contest. gmbr mamat kat atas ni bkn pakwe saye [waddahell? =.='] tapi pemilik blog yg wat contest tersebut. ni ha link postblog pasal contest tu >>>[klik sini]<<<. 


    dulu2 pernah ah ade tertarik hati nak join tp bile fikir2 blk: "malu ah nak masok. bknnye ade org tag aku pown. aku yg ngade2 nak masok."


    since syashafie dah tag saye dlm blog dye, so ini ah peluang saye utk masuk contest! yey! hakhak. seperti yg tertera kat title atas tu, contest ni mempamerkan gmbr2 peserta dgn senyuman paling menarek. either senyum control, senyum gedik, senyum ikhlas, senyum kambing, bla bla bla bla, asalkan senyum. :D


    dan saye dah geledah2 portfolio saye utk mencari senyuman paling best dan ni ah yg saye dpt:


    penulis blog a.k.a peserta contest bersame nephew yg ke - 4.
    dye dah berpunye ye, harap maklum. dgn sape? bkn saye ah pastinye. =.=
    tersenyum kerana dpt duduk kat tepi tu tanpa jatuh. 20 tingkat kot. [okey tipu. 3 tingkat je tp jatuh, mmg harapan hidup tipis ah]
    Eishal Muzfirah, my niece. dye lak x senyum. heish.
    tersenyum kerana kene jage budak kecik tu je. keje laen tayah buat. XD
    due kanak2 kat bwh saye tu malu2 nak tgkp gmbr. so ape lagi, arahkan spotlight kat aku sume! tersenyum kerana menjadi centre of attraction [selepas klcc]
    bersama blogger yg tag aku utk masuk contest ni. ni boleh kire sbg senyum ke?


    saye rase due yg last tu lawa [dan yg first]. XD
    anyways, tiap satu gmbr dye ade cerite di sebaliknye. ade yg sdey, ade yg happy but still ape yg saye mampu buat adelah...senyum. :)


    so saye tag: 


    1. Raisya Raof
    2. Atiqah Sahmah  
    3. Arepseman 

    [DAH KALAH. MEANINGLESS SUNGGUH TGK POST NI BALEK. SEDIH SEDIH!]


    tu je utk post contest ni. ASSALAMUALAIKUM.

  2. 6 whispers:

    1. fadlisabri said...

      gud luck!!

      http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

    2. nurdini izni said...

      2 gambar terakhir yg kau cakap lawa tu, dua2 aku yg amik :D heee

    3. RaDiN said...

      owh. patut macam pernah dengar nama 'Rizal Maula' tu.
      budak puncak alam la ni.
      okay2. aku dah follow kau. :)

    4. nona said...

      gambar aku ade lah.haha