Rss Feed
  1. Naya Rivera Is The Name

    Tuesday, April 12, 2011

    tiap2 satu tv series/shows mesti ade karakter yg kite minat kan? kalau kite tgk cite How I Met Your Mother, mesti ade yg minat kat Barney [Neil Patrick Harris]. kalau kite tgk cite Heroes, mesti ade yg minat Hiro Nakamura. 






    sape la pulak Naya Rivera ni? bile saye tgk Glee, saye minat gile kat Santana Lopez. Santana = Naya. hakhak! Santana tu name watak yg ade dlm cite tu, pelakon tu name sbrnye Naya. eh halo. bkn Naya as in nahas atau "naya kau pasni!" tp N-eye-ah. pronounce leklok sket ye.





    so watak dye dlm cite ni adelah bitchy,vain cheerleader yg famous kat West McKinley High School. dye ni waktu season 1 dedulu boleh dianggap sebagai villain [selaen Sue Sylvester] dlm cite tu. dye ni sume org punye boyfriend dye amek pastu wat fitnah bagai. bab kutuk mengutuk org dye nombor satu. abeh si Kurt, Mercedes, Rachel slalu kene. bile masuk pulak season 2, New Directions [name utk Glee club skolah tu] mule wat x kesah pasal dye dan dye ni pown jadi agak baek [sket] di atas kejadian itu. dye ni slalu ngan Brittany [Heather Morris] a.k.a BFF gile tahap petala kelapan, langit ke tujuhbelas. hakhak!





    antara lagu2 yg dye pernah nyanyi [solo/duet/trio] dlm Glee adalah:

    • I Say A Little Prayer
    • The Boy Is Mine
    • Me Against The Music
    • River Deep - Mountain High
    • Science Fiction/Double Feature
    • Touch-A, Touch-A, Touch-A, Touch Me
    • Valerie
    • Landslide 
    • Trouty Mouth 

    dlm byk2 lagu kat atas, saye rase lagu yg paling superb yg pernah dye bawak adelah Valerie. lagu ni mmg btol2 tunjuk kat audience yg suare dye ni sedap + mantap. hakhak! frankly, time ni suare dye lagi better dari Rachel Berry [Lea Michele]





    rmbt dye lawa and bibir dye seksi. auwwwww huhuhu. okey nah amek short vid utk lagu tersebut. sorry ah low definition. 





    itu je ah kot utk post kali ni. post apresiasi buat peminat2 Glee! yey!
    ASSALAMUALAIKUM.


  2. 2 whispers:

    1. nurdini izni said...

      firstly, aku suka Ted Mosby :P

      second, boo rachel. yeaaay santana!

    2. hakhak. dini2. santana kalau x bitchy sgt mesti dpt ganti si rachel. wuhuuuuuu.