Rss Feed
  1. PERGH!

    Monday, June 27, 2011

    layout dah tukar + widget tepi tu dah buang sket. biar kali ni nmpk simple. hakhak! malas nak tgk layout yg complicated mcm dulu punya. lagipown, yg ni punye tulisan besar sikit. tak yah nak mengenyit mata kalau nak baca.


    takde idea aaaah nak tulis pasal apa. aritu dah draft dah tp tak jadi. hiew hiew. takpe2. nanti kalau ada masa saya tulis panjang2 ye? 
    *eh jap. ade readers ke blog aku ni? hurmmmmm lantak ah. XD*


    tu je. ASSALAMUALAIKUM.






    pakar kosnpirasi,


    - i'll be my own saviour -

  2. 5 whispers:

    1. syashafie said...

      alololo. ada domo kun laa ! comel :D

    2. ade orang bace la mola...haha.

    3. laamaaaaa tak tgk perkataan hiew hiew tu! hahak