Rss Feed
  1. Tak Dapat.

    Saturday, June 18, 2011

    tak dapat nak buat movie review actually. bknnye busy ke hape tp ade certain obstacles yg menghalang saye utk buat movie review. so post ni saye just tunjuk satu-due gmbr movie yg saye tgk je ah. 


    ___________________________________________________________

    Tajuk : Kungfu Panda 2
    Lokasi : Sunway Pyramid
    Tarikh : 14 Jun 2011
    Masa : 3.45 petang







    ________________________________________________________


    Tajuk : X-Men First Class
    Lokasi : Midvalley Megamall
    Tarikh : 15 Jun 2011
    Masa : 11.00 pagi




    ________________________________________________________


    Tajuk : Green Lantern
    Lokasi : Pavillion
    Tarikh : 16 Jun 2011
    Masa : 11.30 pagi




    well, saye antara org terawal kat Malaysia yg tgk Green Lantern. paling awal lak tu. kot takat ade certain org [ade ah org tu. kalau kau bace tp kau tak terase, naseb kau ah ye? XD] kecoh2 yg dia dah tgk Green Lantern saye tak heran laaaa~ muahahahaha!

    anyways, tu je utk post ni. ASSALAMUALAIKUM.



    pakar konpirasi, 

    - i'll be my own saviour -

  2. 3 whispers:

    1. EG said...

      wah, lu manyak tonton wayang sekarang erk?
      tengok la dylan dog dead of night. best gak.

    2. nurdini izni said...

      knape tak tengok super 8? :D

    3. EG : ouh best tu mmg best tp slack gile bile aku lupe bwk student card + pergi sesorg. nmpk forever alone + duet abes cepat. HEISH.

      dini : super 8 cliche sgt ah kak. org kate tak best. alien2 tu. so baek aku tgk cite yg aku ade hati sket. XD