Rss Feed
  1. Sunshine Smile Contest.

    Friday, June 3, 2011

    ni bkn saye ye. harap maklum. ini gmbr penaja besar contest ni. 


    CONTEST APE NI?

    Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
     Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

    SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

    1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

    http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

    http://aarrghitsme.blogspot.com/

    2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

    3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

    4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

    http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

    5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

    6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

    http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

    MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

    Dibawah ini adalah gambar yang dipertaruhkan saya...




    yg kaler oren tu saye. yg pink tu rakan sekerja. muahahhaha! anyways, senyuman saye paling ceria kerana saye baru je habis handle grand dinner asasi sains 2010/2011 yg disertai oleh 1000++ org tetamu dan hanya 40++ org  yang handle. pergh. dia punye letih xleh cakap ah tp akhirnya rase puas tu dpt dirasai lepas je dinner tu abes. GEMBIRA gile kot lepas dinner tu abes! :D


    so sape yg saye nak tag? tgk kat bwh ni ha. :D
    dini jamil
    syafiqah shafie
    ariff ashman


    tu je utk post kali ni. ASSALAMUALAIKUM.






    pakar konspirasi,


    - i'll be my own saviour -